חידוש עולמי: © P.E.P. לאספרסו באיכות של בריסטה קפוצ’ינטור אוטומטי
הסוד של קפה יוצא דופן טמון בהכנה. JURA שיכללו עד כדי שלמות את תהליך החליטה של האספרסו כך שבדגם E8 ניתן להכין משקאות קפה באיכות מקצועית.
הודות למטחנה בעלת 6 דרגות הקפה נטחן בצורה אופטימלית. הפולים תמיד נטחנים טריים, במהירות אך בעדינות כדי לשמר את הארומה.
יחידת החליטה היא בעלת קיבולת של 5 עד 16 גרם ומבטיחה את התנאים לחליטה מיטבית בכל עת.
תהליך המיצוי בפעימות (P.E.P. ©), שפותח על ידי JURA, מייעל את זמן המיצוי. כדי להכין אספרסו, המים מוזרמים בכח מבעד לקפה הטחון במרווחי זמן קצובים. תהליך זה מאפשר לטעמי הקפה להתפתח במלואם.
עם שמונה רמות עוצמה שונות, חובבי הקפה יכולים להתאים לעצמם את הקפה בדיוק כפי שהם אוהבים. למשקאות חלב כגון קפוצ'ינו, טכנולוגיית הקצף המעודן החדשנית מספקת חלב מוקצף משובח וקליל כמו אוויר. אתם תאהבו את התוצאה!